Tadalafil med Dapoxetin

tadalafil med DapoxetinePå baggrund af erektil dysfunktion kan mænd opleve for tidlig sædafgang. Dette skyldes at når en mand har erektil dysfunktion, har han ofte en depression og mister selvtillid. På grund af dette forværres de neurologiske processer og CNS svarer anderledes på seksuel stimulation, det skaber for tidlig sædafgang.

Tadalafil med Dapoxetin er et nyt produkt på det pharmaceutiske marked, som er beregnet til behandling af to af de mest almindelige seksuelle patologier hos mænd: Erektil dysfunktion og for tidlig sædafgang.

Tadalafil med Dapoxetin indeholder to aktive ingredienser som ikke interagerer med hinanden, men som arbejder for at forbedre mandens seksuelle helbred.varigheden af samleje

  • Tadalafil er donator af nitrogenoxid, hvilket øger blodcirkulationen i penis, når der er seksuel stimulation og styrker erektioner.
  • Dapoxetin er en let antidepressiv, der genskaber de processer af centralnervesystemet og sænker ejakulationsprocessen. Det øger produktionen af serotonin, hvilket forbedrer humør, generthed og frygten for at en partner forsvinder. Der forekommer også en deceleration af impulserne på CNS, som fører til sædafgang. Som resultat kan Dapoxetin øge varigheden af samleje op til 4-5 gange, uden at reducere følsomheden af penis.

I lang tid har mænd måttet tage 2 piller ad gangen og derfor bruge dobbelt så mange penge på medicin. Nu kan man købe en pakke med Tadalafil med Dapoxetin og tage bare en pille per dag.

tadapox til salgEfter indtagelse af Tadalafil med Dapoxetin kan manden seksuelt tilfredsstille sin partner og opnå en mere levende og sensuel orgasme.

Ifølge kliniske forsøg er kombinationen af Tadalafil og Dapoxetin helt sikker og giver ingen bivirkninger ved korrekt indtagelse.

Kombinationen af Tadalafil og Dapoxetin er tilgængelig under flere forskellige navne. I Danmark og andre europæiske lande kan man finde et lægemiddel Tadapox, som indeholder Tadalafil 20 mg og Dapoxetin 60 mg (den optimale daglige dosis).

Tadapox kan findes til salg på online apoteker i Danmark og du kan bestille medicinen hjemmefra 24/7.